Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
6 artikelen voor

Shakebekers

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

TANK VOLOP EIWITTEN VOOR JE SPIEREN MET JE SHAKER

Eiwitten zijn, samen met water, de basiselementen van je spieren. In het kader van een programma om terug in vorm te komen, of van intensieve spieropbouw, is het belangrijk om je lichaam te helpen met eiwitpreparaten. Deze worden vaak aangeboden in de vorm van poeder en moeten dus in een shaker vermengd worden met water, zodat je ze direct na de training kunt innemen.


EEN ENERGIEDRANK OP MAAT, VOORBEREID IN EEN SHAKER

Daarvoor zijn de shakers uitgevonden. In de eerste plaats maken ze met een schaalverdeling in reliëf een precieze dosering van de eiwitten mogelijk. Zo kan je een drank op maat voorbereiden, afhankelijk van je gewicht en van je training. Om het vermengen van het poeder en het water te vergemakkelijken zijn de shakers bovendien voorzien van een plastic zeef waarmee bij de voorbereiding de klonters worden verwijderd. Zo krijg je een homogene drank die je direct kunt opdrinken als je het nodig hebt.


SHAKERS DIE MET JE MEE OP TRAINING GAAN

Een andere troef van shakers voor sportdrank is dat je ze overal met je mee kunt nemen. Dankzij het waterdichte deksel en de schroefdop lekken ze niet. Je kunt ze dus met een gerust hart in je sporttas steken. Ze hebben een ergonomische vorm die zelfs vochtig goed in de hand ligt. En met een inhoud van 70 cl past er behoorlijk wat in. Ten slotte zijn ze ook gemakkelijk schoon te maken en kunnen ze probleemloos in de vaatwasser. Dat is mooi meegenomen na het sporten!


OPTIMALISEER JE ENERGIEDRANK IN JE SHAKER

Om optimaal van de eiwittoevoer gebruik te kunnen maken zijn er enkele voorzorgen die je moet nemen. Het is in de eerste plaats belangrijk om de keuze van je energiedrank af te laten hangen van je lichaamsbouw en je behoeften. Als je bezig bent met spieropbouw, neem je eiwitten dan voor de training, dat bevordert de ontwikkeling van je spieren. Wil je terug in vorm komen, neem ze dan na de training, dat vergemakkelijkt de recuperatie van je lichaam. Dan hoef je alleen nog maar een keuze te maken voor de kleur van je shaker: klassiek zwart of opvallend gekleurd.