Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
3 artikelen voor

Schoudertassen

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

DE SCHOUDERTAS, IDEAAL VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

De schoudertas is ideaal om dag in dag uit je spullen in mee te nemen. Het grote maar compacte formaat en de verschillende vakken zorgen ervoor dat je altijd je documenten, laptop, sportmateriaal of broodtrommel binnen handbereik hebt. Onmisbaar voor heren, dames en kinderen!


KIES EEN SCHOUDERTAS IN HET JUISTE FORMAAT

Het belangrijkste element in de keuze van een schoudertas is het formaat. De gemiddelde schoudertas is rechthoekig, met daaraan een riem om hem over je schouder te kunnen dragen. Maar ze bestaan in verschillende groottes, afhankelijk van het aantal vakken, en met verschillende indelingen. Het is dus handig om voor je de tas gaat kopen vast te stellen welk formaat je nodig hebt om je spullen van alledag in mee te nemen; heb je een verstevigd vak nodig voor je laptop, aparte vakjes voor kleinere voorwerpen, een rechthoekige schoudertas waar je je documenten in mee kunt nemen of een tas waarin je al je sportmateriaal mee kan nemen? Als je deze vragen hebt beantwoordt, vind je ongetwijfeld de juiste tas voor jouw gebruik.


VERSCHILLENDE VORMEN EN KLEUREN VOOR EEN TAS DIE BIJ JOU PAST

Naast de schouderriem zijn de meeste schoudertassen ook voorzien van een handgreep. Sommige schoudertassen zijn ook voorzien van rugzakriemen, dus als je je tas ook als rugzak wilt kunnen dragen is dit een belangrijke voorwaarde. Je kunt ook kiezen voor een rondere schoudertas: die zijn compacter. Je vindt in het assortiment schoudertassen bij DECATHLON een overvloed aan verschillende kleuren, en met of zonder print, zodat je zeker vindt wat je wilt. En voor sporters hebben we een hele afdeling sporttassen.