Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
17 artikelen voor

Zaklamp

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

DE ZAKLAMP, EEN HANDIG ACCESSOIRE VOOR VERSCHILLENDE GELEGENHEDEN

De zaklamp is een veelzijdig accessoire dat bij verschillende gelegenheden nuttig kan zijn, bij buitenactiviteiten, bij kamperen of trektochten, of thuis bij een stroompanne. De belangrijkste eigenschappen die je in gedachte moet houden bij het maken van je keuze zijn het vermogen, het formaat, de autonomie en de voedingsbron.


DE KLASSIEKE ZAKLAMP: COMPACT EN KRACHTIG

De zaklampen die vandaag de dag verkocht worden zijn bijna allemaal voorzien van ledlampen. Deze technologie zorgt namelijk voor veel vermogen tegen een lager energieverbruik en een betere autonomie. Om een keuze te maken tussen de verschillende modellen let je eerst op de breedte van de lichtbundel. Een brede lichtbundel verlicht een groter gebied op een kortere afstand, terwijl een smalle bundel over een langere afstand maar minder krachtig kan verlichten. Een tweede belangrijk criterium is het vermogen, dit wordt bij ledlampen in lumen uitgedrukt. Om het vermogen van verschillende zaklampen efficiënt met elkaar te vergelijken, kan je de modellen uittesten door eenzelfde object vanop eenzelfde afstand in hetzelfde licht te verlichten.


ZAKLAMPEN VOOR GEVARIEERD GEBRUIK

Naast de eigenschappen op het vlak van verlichting is het ook belangrijk om rekening te houden met de voeding. De meeste zaklampen werken op al dan niet herlaadbare batterijen. Maar er bestaan ook zaklampen die zich opladen met zonlicht, en zaklampen die werken met een dynamo: deze laatste zijn ideaal als je op reis of trektocht vertrekt, omdat je niet het risico loopt dat je zonder batterijen komt te zitten. Er bestaan ook zeer compacte zaklampen die een formaat hebben dat speciaal is aangepast aan buitenactiviteiten: hoofdlampen, zaklampen met een lus die je om de pols kunt dragen of minizaklampjes om aan je sleutelbos te dragen.