Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
11 artikelen voor

Zwemshorts, boardshorts Heren

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Zwemshorts: zwemkleding voor boardsporten

Decathlon biedt een ruime keuze aan zwemshort is langer en smaller, met een aansluitende band en platte naden om irritatie te voorkomen. Zwemshorts voor heren bestaan over het algemeen uit een lichte stretchstof om mooi aan te sluiten en al je bewegingen te volgen. Bovendien zijn er voor jonge surfers ook zwemshorts voor kinderen verkrijgbaar.


Zwemshort of boxer, voor een optimaal ondersteuning

Fervente bodyboarders verkiezen soms een boxer of shorty boven een zwemshort. Maar een boxer of shorty blijft niet steeds even goed zitten wanneer je op je plank ligt. Een board is bovendien niet zo goed bestand tegen schuren van de stof. Je kunt daarentegen ook kiezen voor een zwemjammer. Het voordeel van zo'n jammer is dat je benen nog meer bedekt zijn.


Welk alternatief is er voor een zwemshort in koud water?

Voor extreme sporters die het hele jaar door niet weg te slaan zijn van het water biedt Decathlon wetsuits en kortere shorty's voor de tussenseizoenen aan. Met een zwemslip eronder vermijd je bovendien onaangename plooien. De meest onverschrokken sporters kunnen zich zelfs uitrusten met laarsjes, handschoenen en een kap om het koude water op te zoeken zonder een spier te vertrekken. Surfen, een brandende passie die je je grenzen steeds doet verleggen!