Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
166 artikelen voor

Kampeermateriaal

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Onze kampeerverlichting

Ga 's nachts op verkenning rond je kampeerplaats, het maakt niet uit waar precies je verblijft, en gebruik één van de kampeerlampen of -lantaarns uit het Decathlon-gamma. Kies je ervoor om wat afgelegen te gaan kamperen, op een idyllische landelijke locatie? Met de juiste kampeerverlichting kan je ook 's nachts genieten van je kampeeravontuur. Onze kampeerverlichting gaat van traditionele lampen voor in de openlucht tot de meest funky designs. Neem ook eens een kijkje tussen onze slaapzakken. Voor wie er graag 's nachts op uit trekt, is een hoofdlamp perfect, bijvoorbeeld om te gaan sporten in het donker. Met dat soort verlichting zie je beter als wandelaar, lopers of fietser en ben je ook beter zichtbaar voor anderen. Al onze hoofdlampen hebben een verstelbare band, zodat je ze zelf kunt aanpassen en comfortabel kunt dragen. Zaklampen geven je een extra veilig gevoel wanneer je een avond- of nachtwandeling wil maken. Zie ook kampeerverlichting.


Onze camping gaz, bbq en kooktoestellen

Bereid elke avond heerlijke maaltijden rond het kampvuur, dankzij Decathlon en onze collectie kookstelletjes. Gedaan met blikvoer op de camping, dankzij de vele nieuwe technologieën en ons ruime assortiment kooktoestellen op gas en elektriciteit. Zin in een gastronomische ervaring in de openlucht? Neem een kampeertafel mee en nodig wat gasten uit om een hapje te komen eten.


Onze frigobox en koeltassen

Decathlon heeft een selectie koelzakken en -boxen voor wie zijn maaltijden wil opsmullen onder de sterrenhemel. Houd je eten zo lang mogelijk koel terwijl je de natuur intrekt, dankzij de koeltassen en -boxen uit onze topcollectie. Ga voor een grote koelbox of een koeltas om heerlijke maaltijden klaar te maken voor het hele gezin. En neem zeker een kijkje in het Quechua-gamma met kooktoestellen.


Onze drinkbussen en waterzakken

Welkom bij Decathlon, waar je niet langer dorst hoeft te lijden tijdens je kampeertrips dankzij onze fantastische drinkbussen. Op een stevige wandeling over glooiend terrein of een lange tocht rond een meer durft de vermoeidheid al eens toe te slaan. Uitdroging kan een probleem zijn voor kampeerders, of je je nu een paar uur ontspant in de hitte of een trektocht door de bergen maakt. Zie onze drinkbussen en waterzakken.


Onze thermoflessen en isolerende voedseldrager

Wil je je water koel houden wanneer je er niet van drinkt? Geen probleem, stop gewoon je waterfles in één van onze erg handige koelboxen. Decathlon heeft een uitgebreid gamma met bestek, borden en potten en pannen voor kampeerders, om heerlijke maaltijden klaar te maken op de camping. De gedachte dat je de hele tijd blikvoer zal moeten verorberen als je op een lange tocht vertrekt, is niet echt aanlokkelijk. Met ons ruime assortiment potten, pannen en kooksets is dat gelukkig verleden tijd. En in een van onze koelboxen houd je je eten lekker vers en koel.