Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
3 artikelen voor

Weegschalen

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

EEN SMART WEEGSCHAAL MET VEEL FUNCTIES

Een programma om terug in vorm te komen hecht vaak belang aan het opvolgen van je gewicht. Om je hierbij te helpen bestaan er weegschalen. De meest geavanceerde onder hen zijn de smart weegschalen. Ze geven niet alleen gedetailleerde informatie over je vorm, maar laten je ook je vooruitgang over meerdere weken of maanden opvolgen. Zo kan je je dieet en training afstellen op basis van de al behaalde resultaten.


EEN SMART WEEGSCHAAL VOOR EEN PERFECTE BALANS

De smart weegschaal meet niet alleen je gewicht, maar analyseert ook andere indicatoren zoals je body mass index en je water- en vetpercentage. Bepaalde modellen hebben zelfs een hartslagmeter. Om perfect in vorm te zijn, moet je ook in een gezonde omgeving leven. Daarom meten sommige smart weegschalen zelfs de luchtkwaliteit.


EEN SMART WEEGSCHAAL OM TE DELEN

Soms zijn meerdere mensen in het gezin bezig met terug in vorm te komen. Hierom biedt de smart weegschaal de mogelijkheid om meerdere profielen te registreren. Iedereen heeft zo zijn eigen account met zijn eigen informatie. De gegevens worden bij elke weging opgeslagen.


EEN SMART WEEGSCHAAL, VERBONDEN MET JE SMARTPHONE

Het grootste voordeel van deze accessoires is dat ze informatie naar apps op je smartphone kunnen sturen via wifi of Bluetooth. Deze apps analyseren de gegevens die ze van de smart weegschaal ontvangen en vergelijken ze met eerdere metingen. Vervolgens geven ze deze resultaten weer in de vorm van grafieken en tabellen. Dit is vooral interessant omdat kunnen zien dat je vooruit gaat een bijzonder goede motivator is. Daarenboven zijn deze apps ook nog eens ware coaches die je helpen om je doel te bereiken en van de ontvangen informatie gebruik maken om je persoonlijk advies te geven.