Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
1 artikel voor

Weerstations

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

HET BELANG VAN EEN WEERSTATION

Je trekt er graag sportief op uit in het weekend, maar je hebt weinig vertrouwen in het weerbericht? Een weerstation geeft je gedetailleerde informatie over de weersomstandigheden buiten, met betrouwbare en voortdurend bijgewerkte voorspellingen. Zo kan je je voorbereiden en je op het weer kleden zonder een voet buiten de deur te zetten. DECATHLON zal je helpen de juiste keuze te maken.


MEET DE TEMPERATUUR MET JE WEERSTATION

Klassieke weerstations geven dus dagelijkse weersvoorspellingen. Je ziet op een scherm een visuele weergave van de informatie, met daarbij een weergave van de tijd; zo is het station meteen ook een designobject in je huis. Weerstations maken deel uit van de uitrusting van een wielrenner of trekker omdat ze alle informatie geven die nodig is om je optimaal voor te bereiden op je uitstappen. Let bij je keuze van een weerstation dus op de leesbaarheid van het scherm, de ergonomie en de aangeboden functies, afhankelijk van wat jij nodig hebt.


DE HANDIGE FUNCTIES VAN EEN WEERSTATION

Je weerstation zal zich al snel onmisbaar maken. Bepaalde professionele weerstations informeren je over de windsnelheid, hoeveelheid regen en de luchtdruk en slaan de ontvangen gegevens op voor een zo nauwkeurig mogelijke weersvoorspelling. Er bestaan er ook met alarm voor bijvoorbeeld regen, sneeuw, verschroeiende hitte of vorst. Een overvloed aan functies die interessant zijn voor gepassioneerde sporters. Sommige stations zijn ook voorzien van een wekker, zodat je je dag goed kunt beginnen.


SENSOREN VOOR HET WEERSTATION

Zoals het geval is bij de meeste elektronica die je op de site van Decathlon kunt kiezen, is het belangrijk om na te denken over welke van de beschikbare accessoires je zou willen aanschaffen. De meeste weerstations beschikken over één sensor, maar er zijn er ook die werken met draadloze sensoren en stations die zowel sensoren binnen als buiten gebruiken, zodat ze niet alleen de buiten- maar ook de binnentemperatuur kunnen meten.