15 artikelen voor

Onze loopfietsen, Babyfietsen en driewielers

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

IEDER KIND EEN LOOPFIETS

Waarom een loopfiets ? Aangepast aan de morfologie van onze allerkleinsten is een loopfiets de beste keuze wat betreft de veiligheid en het comfort van uw kind.


WELKE LOOPFIETS VOOR KINDEREN ?

Driewieler (een echte klassieker voor kinderen), loopfietsje (zonder pedalen, perfect om het evenwicht te leren bewaren), kinderfiets met kleine wielen ... Tot ze 4 zijn, beginnen kinderen nog maar net het plezier van fietsen te ontdekken. Denk aan twee dingen wanneer je je keuze maakt: comfort en veiligheid. Let er daarbij op dat je een fietsje koopt dat op maat is van de lengte en de leeftijd van je kind. Zo zal het sneller en aangenamer leren fietsen. Om ervoor te zorgen dat je kind zo lang mogelijk kan genieten van zijn fiets, kies je best een model met verstelbaar zadel en aanpasbare stuurkanteling. B'Twin ontwikkelt ook tweewielers voor de allerkleinsten, om comfortabel en in alle veiligheid te leren fietsen. Door kinderen een veilig gevoel te geven op de fiets, wordt hun vertrouwen groter! En voor een optimale veiligheid zijn een helm en wat accessoires onmisbaar (toeter, poppenstoeltje...).


WELKE FIETSACCESSOIRES HEB JE NODIG VOOR EEN LOOPFIETS ?

Er zijn tal van accessoires verkrijgbaar voor het aanpassen van kinderfietsen waardoor de fiets voornamelijk veiliger wordt. Onze speelse en kleurrijke fietsaccessoires voor kinderen zullen bij iedereen in de smaak vallen. Met een bel of een toeter kun je eenvoudig laten horen aan andere weggebruikers dat je in de buurt bent en een mandje op de fiets zorgt ervoor dat je kleine spullen kunt meenemen. Een drinkbus om wat water mee te nemen. Ook is kleding erg belangrijk als het gaat om veiligheid. Een opvallend geel fluohesje vergroot de zichtbaarheid en verlichting is een must om in het donker zichtbaar te zijn. Voor de beginnende fietsertjes zijn zijwieltjes een belangrijk hulpmiddel om vertrouwen te winnen. Bij Decathlon kun je ook terecht voor fietsaccessoires voor het opvrolijken van je fiets.