Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
34 artikelen voor

Reisaccessoire

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

NUTTIGE ACCESSOIRES VOOR EEN AANGENAMERE REIS

Of je nu vaak of af en toe reist, je hebt ongetwijfeld een goede reistas. Maar heb je ook de nodige reisaccessoires die je reis comfortabeler en veiliger maken? Naast de rugzak en de koffer bestaan er nog talrijke voorwerpen die je verplaatsingen aangenamer maken: van hangsloten tot reiskussens en heuptasjes voor je persoonlijke voorwerpen.


JE BAGAGE BESCHERMEN

Als het gaat over onmisbare reisaccessoires denken we in de eerste plaats aan accessoires voor de veiligheid van je bagage. Cijferhangsloten zijn ideaal om de veiligheid van je volledige tas of koffer te garanderen, zonder dat je een sleutel mee moet nemen die je kunt verliezen. Er bestaan ook kofferriemen die ervoor zorgen dat je bagage niet openspringt tijdens het transport; sommige onder hen zijn ook voorzien van een cijferslot, waardoor je een kofferriem en hangslot in één krijgt. Een ander onmisbaar reisaccessoire: het label waarmee je je naam aan je bagage vast kunt maken.


EEN AANGENAMERE REIS

Naast reisaccessoires voor veiligheid bestaan er ook verschillende voorwerpen die je verplaatsingen comfortabeler kunnen maken. Zo heb je bijvoorbeeld reiskussens, die zowel in opblaasbaar formaat als in schuim bestaan, wieltjes met kogellagers en slaapmaskers. Je vindt in de afdeling reisaccessoires bij DECATHLON ook heuptasjes waar je je geld en papieren zo in mee kunt nemen dat je ze altijd binnen handbereik hebt.