Tailleband met plattebuikeffect.

Fitness Fitness, Krachttraining - 7/8-fitnesslegging Shape+ DOMYOS - Gym-en pilateskledij
Fitness

7/8-fitnesslegging Shape+ voor dames met paarse print DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: lichte tot zware fitness (figuur- en krachtraining). Deze 7/8-legging heeft een brede tailleband met plattebuikeffect, speciaal ontworpen om jou er beter uit te doen zien. Optimaal comfort tijdens het fitnessen.

Kleuren : PAARS / ZWART

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8366336
TECHNISCHE INFORMATIE
De collectie Feel Beautiful De collectie Feel Beautiful werd ontworpen zodat elke vrouw zich mooi kan voelen in haar sportoutfit. Alle kledingstukken zijn flatterend voor je figuur, zodat je met vertrouwen kunt fitnessen. De modellen worden getest in gebruik zodat wij fitnesskleding kunnen bieden die zo goed mogelijk beantwoordt aan de verwachtingen van onze klanten.
Tailleband met plattebuikeffect De hoge band zorgt voor een slanke taille dankzij een combinatie van 2 figuurvormende stoffen. Ze maakt de buik platter zodat je je slanker voelt.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Deze tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie 2 jaar