Een eenvoudige, functionele en ruime rugzak.

Montagne_accessoires rando - Rugzak For 90 l groen/grijs QUECHUA
/common/3Dpictures/a/a159795eacfb4688b3d966bcf2dadfd4.zip/index.html
Montagne_accessoires rando

Trekrugzak Forclaz 90 liter groen/grijs QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: meerdaagse trektochten en rugzaktrips op aangeduide routes. In deze ruime rugzak kan je heel wat materiaal kwijt.

Kies de maat

Kies je maat

Decathlon

eerst 79€99 - %

nu 79€99**

Recupel : # /

Winkelstock raadplegen

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8308035
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Draaggemak Schouderriem met schuim. Borstriem. Stabilisatieriemen. Handensteun. Verst. rug.
Verdeling van opbergvakken - 5 zakken
- 3 netzakjes
- 1 vak voor een waterzak
Schuurbestendig 10 jaar garantie.
Bijzonder stevig dankzij de stof en versterkte naden.
Inhoud 90 l, grote inhoud.
Toegang vooraan met rits.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe een rugzak inladen voor een optimaal comfort? Leg je slaapspullen op de bodem. Plaats zware spullen (je tent, kooktoestel, eten) zo dicht mogelijk tegen je rug. Schik je kledingstukken daarrond. Het grondzeil kan onder de klep; de tent hang je onder de rugzak als er binnenin geen plaats voor is. Hou je regenjas en fleece binnen handbereik. Verdeel de kleine benodigdheden voor overdag in de zakjes (zonnecrème, kaart, zonnebril). De waterzak stop je in het daarvoor voorziene compartiment (dat zich meestal langs de rug bevindt).
Hoe regel ik de hoogte van de rug van mijn rugzak? Verstel tot een hoogte die je geschikt lijkt en pas dan de rugzak aan (zie 'Hoe verstel ik mijn rugzak?').
Met de heupgordel op het bekken moeten de schouderriemen over het voorste deel van de schouders komen en moeten de stabilisatieriemen (soms ook verstelbaar in de hoogte) een hoek van ongeveer 45° maken (ze mogen niet horizontaal noch verticaal lopen).
Als bij de test blijkt dat de rug te lang of te kort is, verstel hem dan opnieuw en blijf proberen tot hij goed zit.
Hoe je rugzak verstellen? Maak alle riemen los (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen).
Trek de rugzak aan. Bij rugzakken van 50L en meer plaats je de HEUPGORDEL OP HEUPHOOGTE (rond het bekken) en TREK je DE GORDEL AAN.
Bij kleinere rugzakken bevindt de gordel zich ter hoogte van je middel.
Trek de schouderriemen aan.
Stel als laatste de stabilisatieriemen naar wens af.
Milieu-indicatoren Decathlon wil je graag informeren over de impact die onze trekrugzakken gedurende hun hele levensduur op het milieu hebben. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
Hoe wordt de inhoud van onze rugzakken gemeten? De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we vullen eerst het hoofdvak en alle andere zakjes met balletjes. Vervolgens gieten we die balletjes in een maatbak, waar we de inhoud in liter kunnen aflezen met een foutenmarge van enkele procenten.
Het opgegeven leeggewicht is dat van ons referentiestaal. Er kunnen lichte variaties optreden.
10 jaar garantie. De garantie dekt gebreken aan de rugzak, met uitzondering van normale slijtage en abnormale gebruiksomstandigheden. Deze bijzondere garantie van 10 jaar geldt alleen wanneer je de rugzak en de kassabon kan voorleggen. Indien de rugzak door de garantie gedekt is herstellen of vervangen wij hem gratis. Deze garantie sluit de geldende wettelijke garanties in jouw land niet uit.
KENMERKEN
Duur
langer dan 7 dagen
Inhoud
90 liter
Regenhoes
niet meegeleverd
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?

ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.0% Polyester
Voering
100.0% Polyester
Onderhoudstips Handwas. Niet stomen. Niet drogen in de wasdroger.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Niet strijken
Niet droogreinigen
Mag niet in de droogtrommel
Voorraadinfo Bewaren in een droge ruimte.
Gebruikslimiet Niet waterdicht. Bescherm je spullen wanneer het regent.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Al onze rugzakken worden uitgetest door een panel van testers die representatief zijn voor de uiteindelijke gebruikers, en in echte omstandigheden. Tijdens die testmissies werkt de productmanager samen met mensen die niet gebonden zijn aan Quechua, om de produten te testen, te verbeteren en te beoordelen.
Producttest Zowel in een lab als op het terrein testen we onze rugzakken op hun schuur- en scheurvastheid, de uv-bestendigheid van de kleuren, de wasbestendigheid en de waterdichtheid. Vervolgens verzwaren we elke rugzak en hangen we hem op een pop om versneld, gedurende duizenden cycli, de jarenlange slijtage te simuleren en zo de stevigheid te testen. En ook de onderdelen (stoffen, gespen, riempjes, schuimdelen, ritsen...) worden apart getest, zo kunnen we 10 jaar garantie geven op onze rugzakken.
Garantie 10 jaar