Topartikel: waterdicht en ademend jack.

Montagne_Habillement Trekking, wandelen - Raincut dames roze QUECHUA - Wandelkleding
Montagne_Habillement

Regenjack voor trekking dames Raincut roze QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wie trektochten maakt over vlak terrein en een extra regenjack wil meenemen. Topartikel: Licht, compact, waterdicht en ademend: een technisch jack in een basic en vrouwelijk design.

Kleur : Framboosroze

Kies de maat en de kleur van je artikel.

Kies je maat

Decathlon

eerst 7€99 - %

nu 7€99**

Recupel : # /

Winkelstock raadplegen

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8356303
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Waterdichtheid Waterdichte coating (2000 mm). Belangrijkste naden waterdicht.
Ademend vermogen Waterabsorberende coating (RET=12): beperkt condensatie binnenin het jack.
Compactheid Klein op te vouwen en op te bergen in de zak.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus: damesregenjas - sustainability.decathlon.com
Facilité d'utilisation Tirette en tissu sur le zip frontal, pour l'ouvrir facilement avec des gants
Impact environnemental Comparaison du cycle de vie: Veste imper. femme - sustainability.decathlon.com
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Pasvorm Ruime en vrouwelijke snit zodat dit jack gemakkelijk kan worden gedragen over kledingstuk van de tweede laag, bijvoorbeeld een trui of fleece.
Kap Aanpasbaar met elastisch koord + koordstoppers. Klep om het gelaat goed te beschermen.
Zakkensysteem 1 zijzakje met rits - waar het jack ook in kan worden opgeborgen.
Onderkant van de jas verstelbaar met klittenband.
Mouwboordjes verstelbaar Sluit goed aan door middel van een elastisch boordje.
Aanbevolen aanvullende artikelen De "Raincut" overbroek om ook de benen te beschermen zodat je een erg doeltreffend pak hebt om je te beschermen tegen wind en regen.
Onderhoudsproducten: waterdichtmakende spray of vloeistof in de machine. Om het waterafstotend vermogen van je kledingstuk te vernieuwen, de prestaties te optimaliseren en de levensduur te verlengen.
Waterdichtheid van de stof Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen waterdruk uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur).
Waterdichtheid van het kledingstuk Technologieën: dit kledingstuk werd getest onder een douche van 60 liter water/m²/uur gedurende 2 uur. Die test bootst een gemiddelde regenbui in de bergen na.
Ademend vermogen van de stof Om te weten of een stof ademt, meet men de waterdampdoorgangsweerstand of "resistance evaporative transfer", de RET (test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager de weerstand, hoe beter de stof het vocht dat het lichaam afgeeft laat ontsnappen, hoe beter de stof dus ademt. Bijvoorbeeld: RET < 9 = bijzonder goed ademende stof / 920 = stof die weinig of niet ademt.
Waterafstotendheid van de stof Afparelend vermogen is het vermogen om water over het oppervlak te laten glijden, zonder absorberen. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. De waterafstotendheid wordt verkregen door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet worden herhaald tijdens de hele levensduur van het kledingstuk (wij adviseren om de 3 wasbeurten). Alle waterdichte jassen van Quechua werden waterafstotend behandeld.
Score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren.
Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
KENMERKEN
Gewicht
175 g in maat S/M
Maten
XXS/XS, S/M, L/XL, 2XL/3XL
Kleur
roze
Ook in
donkerblauw
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?

ONZE BELOFTES
Samenstelling Hoofdstof : 100.0% Polyester
Onderhoudstips Wassen op 30°C. Gebruik een vloeibaar wasmiddel en geen wasverzachter. Sluit ritsen en klittenbandsluitingen voor het wassen. Herstel het afparelend vermogen met een aangepaste behandeling bij elke wasbeurt. In alle Decathlon-winkels vind je een volledig assortiment producten speciaal voor het onderhoud van waterdichte stoffen. Gebruik ze, je kledingstuk zal langer meegaan en zijn eigenschappen beter behouden.
Voorraadinfo Controleer altijd goed of dit waterdichte kledingstuk helemaal droog is voordat je het opbergt.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Al onze kledingstukken worden tijdens het gebruik getest door gebruikers die representatief zijn voor de doelgroep waarvoor we onze artikelen ontwerpen. We zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties de techniciteit en het design van onze QUECHUA artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Garantie 2 jaar