21 artikelen voor

Slaapzakken

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Slaapzakken, luchtmatrassen of lichtgewicht matjes, kies steeds voor hetgene dat bij je past!

Slaapzakken kunnen van levensbelang zijn! Daarom is het steeds belangrijk dat je de juiste slaapzak bij je hebt als je gaat kamperen er erop uit trekt met de rugzak!

Als je gaat kamperen in de winter of in de zomer is het aan te raden een slaapzak te hebben die bij de temperaturen van het seizoen passen. Onze slaapzakken hebben steeds een goede temperatuursaanduiding op hun verpakking!

Ook het volume of het gewicht van je slaapzak is van groot belang. Hey is niet aan te raden om met een slaapzak van 3kg met de rugzak te vertrekken als je een slaapzak hebt met dezelfde comforttemperatuur maar die maar de helft weegt. Let dus goed op en kies voor een kampeerslaapzak of trekkingslaapzak afhankelijk van je doel.

Ook je luchtmatras of lichtgewicht slaapmatje is belangrijk! Zij vormen immers de link tussen jou en de ondergrond. Het is dus wederom van groot belang dat de luchtmatras of slaapmatje genoeg isoleerd afhankelijk van waar je slaapt! Ook het gewicht is een groot verschil, let er dus op dat je, net als bij de slaapzakken, het juiste matje of luchtmatras kiest!

Kortom, bij DECATHLON is er een grote keuze aan slaapzakken, luchtmatrassen, lichtgewicht matjes en zelfopblazende matjes. En als je dan toch gaat slapen kijk dan zeker ook eens naar onze slaapaccessoires, hier vind je een uitgebreid aanbod van kussens, lakenzakken, pomjes en andere atributen die van pas kunnen komen!