1 artikel voor

Onderwatercamera

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Een fototoestel om al je prestaties vast te leggen

Om je fototoestel steeds bij je te houden, moet het voldoen aan je specifieke behoeften tijdens het sporten. Dit compacte fototoestel kun je overal gemakkelijk mee naartoe nemen om prachtige kwaliteitsfoto's te nemen.


Het belang van een speciaal fototoestel voor sportactiviteiten

Een fototoestel dat speciaal ontworpen is voor watersporten zal al vlug deel uitmaken van je duikuitrusting die niet van je zijde wijkt. Het fototoestel is compact en glipt vlot in de zakken van je wetsuit. Bovendien is het uitgerust met een polslus, zodat je het niet kan kwijtspelen. Ook het gewicht is een belangrijk element, aangezien je het toestel steeds bij je hebt: hoe lichter, hoe beter dus. Kies een compactcamera van Decathlon die gemakkelijk te hanteren en te vervoeren is, vooral wanneer je gaat snorkelen.


Een ergonomisch en krachtig fototoestel

Wil je kiekjes schieten tijdens het duiken, het snorkelen of een andere wateractiviteit, dan is het fototoestel Garmin VirbX PLUS iets voor jou. Dit sportfototoestel is zeer veelzijdig en ligt uitstekend in de hand. Je bedient dit ergonomische fototoestel met enkele knoppen en een selectiewieltje, dat je meteen onder de knie hebt. De beeldsensor doet het uitstekend in alle omstandigheden, zodat je de mooiste momenten van je sportieve uitstappen steeds kunt vereeuwigen.


Een fototoestel dat tegen een stootje kan

Sportfanaten kiezen best voor een fototoestel met een ingewerkt omhulsel dat ook extra bestand is tegen schokken en tegen water. Zo kun je diep duiken om onderwaterfoto's te maken en je toestel ten volle te benutten. Denk er wel aan om de eigenschappen van je toestel na te gaan, zoals de maximale diepte van het toestel, de aanwezigheid van een flits en een BSI-sensor, en het gewicht. Duik of snorkel je, dan is zo'n waterdicht fototoestel, zoals het sportfototoestel van Garmin, bijzonder aangewezen om maximaal van je belevenissen te genieten.