77 artikelen voor

Drinkbus, drinkbushouder, waterzak

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

BIDONS OF DRINKBUSSEN EN HUN HOUDERS IN ALLE KLEUREN

Tijdens het sporten is het belangrijk om goed te blijven drinken. Een bidon of drinkfles biedt dan de uitkomst. Voor de nodige hydratatie kun je bij Decatlon ook handige bidons kopen. Zo'n drinkbus is los te gebruiken, maar kan ook bijvoorbeeld op fiets of hometrainer geplaatst worden in een bidonhouder of drinkbushouder.


BIDONS OF DRINKBUSSEN VOOR JE FIETSTOCHTEN

Een groot voordeel van een bidon is dat je niet hoeft te stoppen als je wilt drinken. Dit is fijn als je een serieuze training volgt waarbij je geen tussenstops wilt maken. Bidons zijn er in verschillende soorten en maten en het voornaamste verschil tussen bidons is hun inhoud of volume. Als je lange ritten wilt gaan maken dan heb je een grote bidon nodig. Tip: voordat je een bidon koopt, kijk even na of hij past in je drinkbushouder. Ook belangrijk: test ook zeker de ergonomie van de bidon. Een bidon die goed in je hand ligt, verhoogt namelijk het gebruikscomfort.


BIDON- OF DRINKBUSHOUDER

Een goede bidonhouder en een drinkfles zijn een absolute must bij het fietsen. Om te voorkomen dat je drinkfles er bij de eerste hobbel af vliegt, kunt je het beste een bidonhouder kiezen waar je de fles met een beetje te duwen in stopt. Houd in gedachte dat een tweede bidonhouder wel zo handig is; zowel voor een tweede drinkfles (dan kunt je de ene fles met water vullen en de andere met een sportdrank), of voor het meenemen van gereedschap (er zijn zelfs speciale gereedschapshouders te verkrijgen). Voor de drinkflessen kunt u bij B'Twin kiezen uit verschillende modellen uit kunststof of aluminium. Plastic flessen zijn licht, praktisch en goedkoop. Als je een wielrenner bent, kies je waarschijnlijk voor dit type fles. Een bidon van 550 ml zou genoeg moeten zijn voor anderhalf uur fietsen. Natuurlijk hangt het ook af van hoeveel je nodig hebt, het seizoen, je tempo, etc. Een plastic drinkfles is ook zeer geschikt voor mountainbiken, hardlopen en zelfs voor indoorfietsen. Een aluminium drinkfles heeft het voordeel dat hij zeer duurzaam is, de smaak van de drank goed bewaart en deze op een constante temperatuur houdt. Hij is wel zwaarder dan een plastic drinkbus. Het is een ideale optie voor mountainbikers, fietstrekkers en fietstochten met de familie.


DRINKEN OP DE FIETS, VERRE VAN BIJKOMSTIG !

Wil je kunnen drinken zonder te stoppen of je stuur te lossen? Een waterzak is een rugzakje met een waterzak en een drinktuitje om makkelijk te drinken. In het B'Twin-assortiment vind je tassen en zakken met aangepaste volumes (hoe langer je zonder bevoorrading fietst, hoe meer laadcapaciteit je nodig hebt) en ze zijn slim ingedeeld, om je optimaal te hydrateren op de fiets. Wat stabiliteit en comfort betreft passen het bevestigingssysteem en de draagriemen zich helemaal aan het gewicht aan, zodat je de water- of rugzak optimaal kunt gebruiken. En uiteraard maken we enkel gebruik van de beste materialen, om te voorkomen dat je water een vieze smaak krijgt. Er bestaan zelfs speciale reinigingssets voor het proper maken van je waterzak.