32 artikelen voor

fietsstandaards en spatborden

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
fietsstandaard of spatbord ?
Geen mogelijkheid om uw fiets rechtop te plaatsen? Een onverwachte regenbui tijdens uw fietstoch? Ontdek ons gamma van fietsstandaards en spatborden.
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

EEN FIETSSTANDAARD, HANDIG VOOR EXTRA COMFORT

Om je fiets te stallen terwijl je boodschappen doet of gewoon even halt te houden tijdens een mooie rit, is het soms handig dat je je fiets kunt neerzetten zonder dat je een muur nodig hebt of hem op de grond moet leggen. In dat geval is een standaard bijzonder handig. Dit accessoire wordt al snel een troef, zeker als je een zware fiets hebt: er bestaan in elk geval standaards voor zware fietsen (geladen fiets, elektrische fiets) die een gewicht tot 50 kg aankunnen.


DAN REST JE ENKEL NOG DE JUISTE SPATBORDEN TE KIEZEN VOOR DE JUISTE FIETS EN HET JUISTE GEBRUIK !

Een spatbord beschermt je tegen opspattend water en modder. Voor een mountainbike kies je best een spatbord dat je bevestigt aan de zadelpen. Ze beschermen iets minder goed tegen spatten, wat je als mountainbiker niet echt kan deren, maar ze zijn steviger en raken je wiel in geen geval. Op stads- en hybridefietsen worden de spatborden eerder aan het frame bevestigd: zo zijn ze beter bestand tegen schokken dan op een MTB, het bevestigingssysteem is betrouwbaar en je bent maximaal beschermd als fietser. Spatborden met beugel zijn stabieler bij een schok en beschermen nog beter tegen opspattend vuil.